MOO MOO SHOES BACAJU SVU OBIČNU OBUĆU U ZABORAV

Chocolate Factory, Emily The Strange, Mickey i Minnie, Popeye pa čak i likovi iz Čudesne šume. Cijela četa junaka iz filmova i crtića koje smo voljeli kad smo bili mali (a volimo ih i sada) našli su se oslikani na platnenima tenisicama Mije Borčić koja je svoju šarenu, veselu i razigranu obuću prozvala: Moo moo shoes.


Prvo što sam pomislila kada sam prvi puta naišla na Moo moo shoes je da bih se, u slučaju da naleti neki (ne)sretnik, u ovim tenisicama čak i udala. Onako, ležerno bih obukla platnene tenke s Pink Panterom ispod vjenčanice. Ionako imaju svilenu trakicu umjesto žniranaca pa mogu izgledati svečano. Uglavnom, Moo moo shoes su izuzetno šarmantna obuća zahvaljujući djetinjoj razigranosti i mašti djevojke koja ih stvara. Mia Borčić je studentica prava, oduševljena svijetom i zaljubljena u svaki novi dan, obožava sve što ju veže uz djetinjstvo i ponosno to čuva.

Mislim da bi svijet bio puno veselije mjesto da je u svima nama više djetinje nevinosti i razigranosti. Upravo modeli s određenim likovima iz crtanih filmova su oni koji su mi najviše prirasli srcu“, kaže Mia te dodaje da inspiraciju za ukrašavanje svojih tenisica vuče iz svega što je okružuje, zabavlja i veseli. Moo moo cipelice izrađuje već dvije godine, na ideju je došla kroz razgovor s prijateljem u namjeri da stvore nešto novo i drugačije. I tako se sve zakotrljalo. Dosad ih je iscrtala toliko mnogo da više ne zna ni o kojoj je brojci riječ. No, kaže da je zasigurno troznamenkasta. Bila bi ona i veća da Mia baš sve što joj zaokupi maštu prenese na platno. “Kada bih slikala baš sve što mi padne na pamet, sigurna sam da bih tenisicama u kratkom vremenu zatrpala jednu cijelu sobu…” kaže. Ne krije svoje oduševljenje Timom Burtonom i Johnnyjem Deppom pa joj je stoga, razumljivo, najdraži dosadašnji model Chocolate Factory.


Zasad su Moo moo shoes dostupne samo na Facebook-u. Mia kaže kako joj je oslikavanje tenisica zasad samo hobby no vrlo bi ga rado jednom, kad bude imala više vremena i mogućnosti, pretvorila u pravi posao. “Ovo sigurno nije sve što moja mašta može ponuditi. Dapače, uskoro bi trebale zaživjeti još neke ideje, ali o tome više kada za to dođe vrijeme“, završava Mia tajanstveno svoju priču.

Moo moo shoes na Facebook-u.

Komentiraj:

comments