Nakit za prste polizat

Jedna slatka riječka cupcake cura dala nam je isto takvi slatki intervju. Njoj inspiracija nisu ljudi nego fini ukusni kolači, zadovoljna je prihvaćenošću nakita u Rijeci i pršti od veselja, kako na licu  tako i na nakitu. Upoznajte Luce Lu, kreatoricu najslađeg nakita u Rijeci, i dalje.

FFA: Tko je Luce Lu i otkud ime?
Djevojčica iz Rijeke, a što se imena tiče, nakon dugo razmišljanja spojila sam svoja dva nadimka.

FFA: Što ti je inspiracija za nakit? osim kolačića 🙂

Inspiracija? pa po očitom volim cupcakes i mafine, odlični su tako su šareni, veseli i slasni, a volim katkad prolistati dječje slikovnice, mora mi biti nešto šareno i veselo, a čak i kad odlučim napraviti nešto ozbiljnije i jednobojno opet ispadne šareno, haha, nemogu protiv sebe!

FFA: Omiljeni materijal za izradu nakita ti je … i zašto?

Radim s više materijala: tekstil, bijeli rezin, drvo, gips i akril, sve što mi dođe pod ruku, ali na prvom mjestu je gips i akril, jednostavno volim te boje i tanke kistove, a gips savršeno upija boju. Volim taj proces izrade kalupa, pa izljevanje gipsa, a onda dorada i napokon nanesem boju.. uf!

FFA: Postoji li neka posebna osoba koju bi htjela okititi svojim nakitom?

Htjela bi okiti Jadranku Kosor, to mi je velika želja, hahaha.. ma htjela bih sve okititi, jako mi je drago kad vidim neku osobu koju ne poznam da nosi neki komad mog nakita.

FFA:Gdje se Luce vidi u budućnosti?

Vidim se negdje sretnu i veselu s novim idejama. Ne mogu, dugo vremena raditi s istim materijalima, dosadi, tako da često izbacim nešto novo, naravno šareno 😉

Komentiraj:

comments