Zna kuda ide i šta radi, a pritome određuje što je in ove godine.

Apsolventica Filozofskog fakulteta, bavi se čitanjem, pisanjem, dizajnom i fotografijom.. Za stajling modela, fotografije i obradu  pobrine se sama jer tako ne mora dolaziti u sukob s tuđim kreativnim energijama, no uvijek će uvažiti sugestiju bliskih osoba…

 

FFA: Otkud ideja za ime, mislim pseudonim?

Unaprijed se ograđujem od negativnih konotacija vezanih uz to ime, apstrahiram ga od povijesnih okolnosti i koristim se njime isključivo u kreativne svrhe.

FFA: Kako to da si se odlučila za izradu kragnica?

 Ni meni nije baš najjasnije. Jednostavno se dogodilo. Ne mogu reći da je isključivo moja ideja, jer na svjesnoj i podsvjesnoj razini preuzimamo misli i ideje iz okoline koja nas  okružuje.  Recimo da me kragnomanija nije zaobišla. 🙂

  FFA:Inspiriraju te filmovi, koji te je od njih baš potaknuo na to, a koji ti je omiljeni film za gledanje?

Bilo bi šturo tvrditi da inspiraciju pronalazim samo u filmovima. Početak je vezan za jedan od meni najzanimljivijih filmova Polanskog, Rosemarijinu bebu, koji obiluje stilskim detaljima 60-ih godina, no uvijek se vraćam filmu Plavi Baršun.

FFA: Kakve materijale najviše voliš. Kakve uopće koristiš?

Osnovni materijal koji koristim je koža, razigram ju visećim nastavcima, lancima, čipkom i raznim poluprozirnim tkaninama.. ovisno o efektu kojeg želim postići.

FFA: Misliš li da će ovaj trend potrajati?

Kao trend mogao bi potrajati barem 2-3 godine, no u ovim društvenim okolnostima možda se zadrži i iz praktičnih razloga, jer u ovakvoj krizi pronalaziti odjevne predmete u bakinom ili djedovom ormaru zaista nije skupo rješenje. No s druge strane, postoji mnoštvo stilova koji se međusobno isprepliću i utječu jedni na druge, sve se ubrzano mijenja, reproducira i reciklira, tako da je teško prognozirati bilo što. Možda David Icke razvije teoriju o dubljim, nama ni neslućenim razlozima pokretanja ovog trenda.

 

 

Komentiraj:

comments