MIRNAH

Čast da otvori našu podrubriku o modnim blogerima pripala je Mirni koja kreira i uređuje blog Killin’ hoes. Ova mlada studentica Filozofskoga fakulteta u Zagrebu velika je zaljubljenica u modu. Svoj blog uspješno vodi više od godinu dana. Njezin blog svakodnevno posjeti više od 5 000 ljudi.

Nastao je iz strasti prema modi: ”Blog sam u početku koristila za objavljivanje svih onih slika koje bih inače spremala u poseban folder na laptopu i koje su mi bile svakodnevna inspiracija. Nakon nekog vremena upoznala sam mnogo ljudi, koje moda inspirira koliko i mene, tako daje taj blog prerastao u jedno divno iskustvo.” Osim što uređuje svoj blog, Mirna prati i druge modne blogere. Njihove blogove voli čitati više od modnih magazina te u njima pronalazi svoju inspiraciju.

Na blogu Mirna svakodnevno objavljuje novosti iz svijeta mode i fotografije drugih blogera. To je jedan od razloga velike popularnosti njezinoga bloga. Ne samo da prati svjetske trendove, nego Mirna redovno odgovara na pitanja čitatelja bez obzira na to traže li savjet oodjevnim kombinacijama ili imaju neka privatna pitanja. ”Vjerujem da je mnogima moj blog neka vrsta inspiracije, baš kao i meni. A bitna je i interakcija. Svi moji čitatelji znaju da mi se uvijek mogu obratiti ako trebaju modni savjet. Naravno, na mojem blogu uvijek mogu saznatii najnovije modne vijesti.”

Osim najnovijih informacija o must have komadima sezone, listi želja, kupljenim stvarima, Mirna donosi i informacije o svojemu privatnom životu što upotpunjuje sliku o ovoj simpatičnoj studentici. No, kao i drugi blogeri, ponekad je na meti ne dobronamjernih kritičara. ”Moj blog čita mnogo ljudi i normalno je da se neki ne slažu s mojim mišljenjem. Nemam problema s negativnim kritikama, ali o svakoj uvijek promislim. Odlično mi je kada netko komentira moj rad, makar to bilo negativno, sve dok je to konstruktivna kritika.”

“Iako bi za svoj stil rekla da nije definiran i da ovisi o raspoloženju, nekad se najudobnije osjeća u poderanim trapericama, a nekad u ženstvenim haljinama i cipelama na petu. Najdraži su joj vintage odjevni komadi poput bakine kožne jakne. Marc Jacobs mi je oduvijek bio jako drag. Njegove kolekcije jednostavne su i savršene, a i onje taj koji je oživio vintage stvari.”

Jedan od najomiljenijih modnih detalja joj je šal Alexandera McQueena. I za samoga kreatora kaže da joj je jedan od boljih: ”Obožavala sam Alexandera McQueena. Svaka njegova kreacija bila je umjetnost koju možeš nositi. Otkad je modnu kuću McQueen preuzela Sarah Burton, kreacije su izgubile “ono nešto”.

Ako vas zanima što se nosi ove sezone, trebate ideju kako osvježiti svoju staru odjeću ili pak što obući za posebnu prigodu, posjetite ovaj blog, inspiraciju pronađite u mnoštvu fotografija ili pitajte Mirnu za savjet. http://mirnah.tumblr.com/.

 

Komentiraj:

comments